2019-2020 Bell Schedules

2019-2020 Bell Schedules
Posted on 08/09/2019

Jouett Elementary School

7:40 a.m. - First Bell

8:10 a.m. - Tardy Bell

3:08 p.m. - Express Bell

3:10 p.m. - Bus Dismissal Bell

Moss-Nuckols Elementary School

7:50 a.m. - Arrival Bell 8:10 a.m. - Tardy Bell 3:00 p.m. - Express Pickup/Parks & Rec and Cafeteria Pickup 3:05 p.m. - Bus Riders (PK-2nd) 3:10 p.m. - Bus Riders (3rd-5th)

Thomas Jefferson Elementary School

8:10 a.m. - Tardy Bell

3:10 p.m. - First Dismissal Bell

3:15 p.m. - Second Dismissal Bell

 

Trevilians Elementary School

8:10 a.m. - Tardy Bell 3:10 p.m. - First Dismissal Bell 3:15 p.m. - Second Dismissal Bell

 

Louisa County Middle School

7:50 a.m. - Warning Bell

7:55 a.m. - First Period Begins

8:00 a.m. - Morning Announcements

3:09 p.m. - Dismissal for all students who are not staying for after-school activities

5:45 p.m. - Activity Bus Departs


Louisa County High School (with Pride Time)

7:58 a.m. - Move to Class Bell 8:01 a.m. - Warning Bell 8:03 a.m. - 8:33 a.m. - PRIDE Time 8:39 a.m. - Block 1 (90 Minutes) 10:15 a.m. - Block 2 (90 Minutes) 3:25 p.m. - Block 4 Ends

Block 3 (Lunch)

Group 1

11:51-12:15                           Lunch (24 Minutes)

12:20-1:47                              Block 3 (87 Minutes)


Group 2

11:51-12:32                            Block 3 (41 Minutes)

12:37-1:01                          Lunch (24 Minutes)

1:06-1:47                            Block 3 (41 Minutes)


Group 3

11:51-1:18                          Block 3 (87 Minutes)

1:23-1:47                                Lunch (24 Minutes)

 

 


Louisa County High School (without Pride Time)

7:58 a.m. - Move to Class Bell 8:01 a.m. - Warning Bell 8:03 a.m. - Block 1 (90 Minutes) 9:49 a.m. - Block 2 (90 Minutes) 3:25 p.m. - Block 4 Ends

Block 3 (Lunch)

Group 1

11:35-11:59                            Lunch (24 Minutes)

12:04- 1:37                             Block 3 (93 Minutes)


Group 2

11:35-12:19                            Block 3 (44 Minutes)

12:24-12:48                            Lunch (24 Minutes)

12:53-1:37                              Block 3 (44 Minutes)


Group 3

11:35-1:08                              Block 3 (93 Minutes)

1:13-1:37                                 Lunch (24 Minutes)

 

 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 West Corporation. All rights reserved.